PERSONAL
TRAINING

Persoonlijke aandacht en focus op jouw doelen, dat is waar het om draait bij personal training. Na een intakegesprek waarin wij jouw doelen bespreken maken wij een op jouw afgestemd programma en ga jij met een van de coaches samen aan de slag. Is jouw doel afvallen? Dan gaan we daar aan werken, niet alleen door training maar ook door voedingsadvies. Is jouw doel sterker, fitter of gespierder worden, helemaal prima. Het enige dat jij hoeft te doen is op komen dagen en je best doen tijdens de training, de rest verzorgen wij.

DUO
TRAINING

Samen met jouw beste maatje, partner, broer, zus, vader of wie jij ook lief vindt aan de slag. Bij duo training train je samen onder begeleiding van een van de coaches aan jullie doelen. Het fijne aan samen trainen is dat het niet alleen leuk maar ook gezellig is. Net als bij de personal training schrijven wij een trainingsprogramma dat jullie samen gaan doorlopen, afgestemd op jullie doelen. Als je samen traint heb je altijd een stok achter de deur en weet je zeker dat je het vol gaat houden. En dat is het sleutelwoord: volhouden, door samen te blijven trainen zal je merken dat je vanzelf je doelen gaat halen en onze ervaring is ook daarna weer nieuwe doelen gaat stellen

SMALL GROUP TRAINING

Vindt jij het fijn om in een kleine groep onder goede begeleiding van een coach aan de slag te gaan? Dan is de small group echt iets voor jou. De trainingen in de small group zijn gevarieerd en uitdagend. Hierdoor zal je merken dat je snel resultaat gaat ervaren. Je wordt sterker en fitter en voelt je lekkerder in je vel. Naast dat er resultaten geboekt worden vinden wij het ook belangrijk dat de trainingen erg leuk zijn, de groepen zijn gevarieerd en gezellig. Iedereen is welkom en of jij nou een doorgewinterde atleet bent of een beginner, onze coaches kunnen de trainingen afstemmen op jouw niveau.

Boek hier je kennismakingsles!

NUTRITION

Wij geven naast training ook persoonlijk advies en begeleiden jou bij het aanpassen van je eetpatroon. Dat kan zijn omdat je wilt afvallen, maar ook om gezondheidsklachten te verminderen of omdat je je energieker wilt voelen. We doen dit in combinatie met de InBody270 zodat we een goed inzicht krijgen hoe je lichaamssamenstelling is. Vanuit deze analyse zijn er verschillende vormen mogelijk. Hoe doen we dat? Als je prijsstelt op privacy dan kunnen we in een 1 op 1 sessie jou alles vertellen over voeding en eventueel een schema op maat samenstellen. 

PERSONAL TRAINING
– 10 trainingen, vanaf –

€650

Persoonlijke aandacht en focus op jouw doelen, dat is waar het om draait bij personal training. 

PERSONAL DUO TRAINING
– 10 trainingen, vanaf –

€400

Persoonlijke aandacht en focus op jouw doelen, dat is waar het om draait bij personal training. 

SMALL GROUP TRAINING
– 10 trainingen, vanaf –

€135

Persoonlijke aandacht en focus op jouw doelen, dat is waar het om draait bij personal training. 

INTAKE

Personal Training…De eerste stap naar een fitter, gezonder leven is een intakegesprek bij ons. Wij willen een goed beeld krijgen van wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Het eerste gesprek is altijd gratis en is voor ons bij voorkeur een ‘live’ gesprek zodat we elkaar in de ogen kunnen kijken en bepalen of we een goede match zijn. Afhankelijk van jouw wensen en doelen gaan we daarna samen aan de slag. Wij hebben er in ieder geval zin in en zien jou graag in onze studio.

ONLINE PERSONAL TRAINING

Wil je werken aan jouw gezondheid in jouw eigen veilige omgeving. Ook daar kunnen wij in ondersteunen. Het is echt niet altijd nodig om veel en zwaar training materiaal te hebben om toch een goede training te kunnen doen. Met een online videoverbinding en wat creativiteit komen we een heel eind en kunnen wij jou een leuke en uitdagende training geven. Wil je weten hoe het werkt en hoe trainingen er dan uit zien? Bel, mail of app ons dan vertellen wij je er alles over.

VRAAG HIER MEER INFORMATIE AAN!

GO!