SMALL GROUP TRAINING

Vindt jij het fijn om in een kleine groep onder goede begeleiding van een coach aan de slag te gaan? Dan is de small group echt iets voor jou. De trainingen in de small group zijn gevarieerd en uitdagend. Hierdoor zal je merken dat je snel resultaat gaat ervaren. Je wordt sterker en fitter en voelt je lekkerder in je vel. Naast dat er resultaten geboekt worden vinden wij het ook belangrijk dat de trainingen erg leuk zijn, de groepen zijn gevarieerd en gezellig. Iedereen is welkom en of jij nou een doorgewinterde atleet bent of een beginner, onze coaches kunnen de trainingen afstemmen op jouw niveau. 

SMALL GROUP TRAINING
– 10 trainingen –

€125

Geldig 120 Dag(en)
vanaf aanschafdatum

Je gaat in een kleine groep onder goede begeleiding van een coach aan de slag. 

SMALL GROUP TRAINING
– 20 trainingen –

€200

Geldig 180 Dag(en)
vanaf aanschafdatum

Je gaat in een kleine groep onder goede begeleiding van een coach aan de slag. 

INTAKE

De eerste stap naar een fitter, gezonder leven is een intakegesprek bij ons. Wij willen een goed beeld krijgen van wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Het eerste gesprek is altijd gratis en is voor ons bij voorkeur een ‘live’ gesprek zodat we elkaar in de ogen kunnen kijken en bepalen of we een goede match zijn. Afhankelijk van jouw wensen en doelen gaan we daarna aan de slag. Wij hebben er in ieder geval zin in en zien jou graag in onze studio.

ONLINE PERSONAL TRAINING

Wil je werken aan jouw gezondheid in jouw eigen veilige omgeving. Ook daar kunnen wij in ondersteunen. Het is echt niet altijd nodig om veel en zwaar training materiaal te hebben om toch een goede training te kunnen doen. Met een online videoverbinding en wat creativiteit komen we een heel eind en kunnen wij jou een leuke en uitdagende training geven. Wil je weten hoe het werkt en hoe trainingen er dan uit zien? Bel, mail of app ons dan vertellen wij je er alles over.

VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN!

GO!