NUTRITION

Wij geven naast training ook persoonlijk advies en begeleiden jou bij het aanpassen van je eetpatroon. Dat kan zijn omdat je wilt afvallen, maar ook om gezondheidsklachten te verminderen of omdat je je energieker wilt voelen. We doen dit in combinatie met de InBody270 zodat we een goed inzicht krijgen hoe je lichaamssamenstelling is. Vanuit deze analyse zijn er verschillende vormen mogelijk. Zoals bv: Online voedingscaching waarbij je 1 keer per maand komt wegen en een coaching gesprek hebt. Daarnaast hebben we dagelijkse contact om je op het juiste pad te houden. Of als je prijsstelt op privacy dan kunnen we in een 1 op 1 sessie jou alles vertellen over voeding en een schema op maat samenstellen. Voor andere mogelijkheden, neem contact met ons op.

.

INTAKE

De eerste stap naar een fitter, gezonder leven is contact opnemen met ons. Bij Personal Training gaat dat eerst via een intakegesprek. Wij willen een goed beeld krijgen van wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Het eerste gesprek is altijd gratis en is voor ons bij voorkeur een ‘live’ gesprek zodat we elkaar in de ogen kunnen kijken en bepalen of we een goede match zijn. Afhankelijk van jouw wensen en doelen gaan we daarna aan de slag. Wij hebben er in ieder geval zin in en zien jou graag in onze studio.

ONLINE PERSONAL TRAINING

Wil je werken aan jouw gezondheid in jouw eigen veilige omgeving. Ook daar kunnen wij in ondersteunen. Het is echt niet altijd nodig om veel en zwaar training materiaal te hebben om toch een goede training te kunnen doen. Met een online videoverbinding en wat creativiteit komen we een heel eind en kunnen wij jou een leuke en uitdagende training geven. Wil je weten hoe het werkt en hoe trainingen er dan uit zien? Bel, mail of app ons dan vertellen wij je er alles over.

VRAAG HIER MEER INFORMATIE AAN!

GO!