FOCUS

GIVES

CYNERGI

 

OVER CYNERGI

CYNERGI COACHES

Gegarandeerd resultaat met personal training van Cindy en Robert! 
Personal training is een unieke combinatie van aandacht, effectiviteit en resultaatgerichtheid. Alles draait om jou en jouw doel!

Betrokken, passievol en integer, dat is waar onze coaches voor staan. Onze achtergrond is divers, waardoor er vanuit verschillende invalshoeken trainingen worden opgebouwd zodat jij een optimaal resultaat behaald.

CINDY VAN DIJKE

“Never a dull moment”

Zo’n 15 jaar geleden ben ik gestart met intensief sporten in de fitness. Destijds had ik een zittend bestaan en zat ik veel aan de chips en drop. De combinatie beweging met de juiste voeding heeft me veel energie gebracht. Na een tijdje heb ik Crossfit ontdekt, wat echt mijn passie werd. Toen ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik de switch gemaakt. Een “nieuw” leven in een bewegende branche met nieuwe inzichten. Ondertussen toffe opleidingen gevolgd o.a. mobiliteit, Overload, Crossfit en gewichtheffen. Maar ook op het mentale vlak (o.a. NLP) sta ik niet stil. Het complete plaatje van body en mind dat is de formule voor resultaat. Sterker fysiek en mentaal, mensen hierin coachen en zien groeien dat is waar ik het allemaal voor doe.

CINDY'S EXPERTISE

Opleidingen
CrossFit level 1
CrossFit scaling course
Crossfit spot the flaw course
Weightlifting Coach by WeLift
Overload Top Trainer A en  B
NASM ervaring
Mylogenics Release, Activation, Reha
Mobility Trainer 1, 2, 3
Personal Hormonal Profiling
Timemanagement
NLP

 

Studying: Toegepaste Psychologie

ROBERTS EXPERTISE

Opleidingen
CrossFit level 1 en 2 
Eleiko strength coach level 1 
Trainingen
CrossFit scaling course 
CrossFit spot the flaw course 
Voedingsconsulent 
Kovacs trainingssystem trainingscamp
Sportmassage
 
Leiderschap en talentmanagement 
Authentiek profileren
Persoonlijk leiderschap
Timemanagement

ROBERT

“VAN ZWAARGEWICHT NAAR PASSIE VOOR ZWAAR GEWICHT”

Ongeveer 25 kilo geleden ben ik gestart met bootcamp. Ik wist dat er echt een stap nodig was om af te gaan vallen want dat was mijn probleem, overgewicht. Bewustere keuzes op gebied van voeding en veel training hebben mij veel gebracht. De laatste jaren heb ik vooral CrossFit trainingen gedaan en echt een passie ontwikkeld voor gewichtheffen. Vanuit die passie ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb ik meerdere opleidingen op gebied van CrossFit, gewichtheffen en fitness trainingen gedaan. Inmiddels gaat het voor mij dus echt om meer dan een uit de hand gelopen hobby en coach ik al lange tijd. Ik vind het echt geweldig om mensen te begeleiden naar hun doelen en mijn eigen kennis en ervaring hierin te delen.

NELLEKE

“GEZOND LICHAAM. GEZONDE GEEST IS EEN MOOI CLICHÉ”

Gezond lichaam, gezonde geest is een mooie cliché opmerking om maar eens mee te beginnen. Onze fysieke trainingen helpen jou fitter, sterker en/of slanker te worden en daarmee zet je echt een stap. 

VRAAG HIER JE
GRATIS INTAKE AAN!

8 + 9 =